מתכונים

נקניקיות קיץ!

נקניקיות קיץ!
ממרח תירס:
כוס גרעיני תירס מתירס שנקלה על הגריל
⅓ כוס בצל קצוץ דק
⅓ כוס עלי בזיליקום קצוצים
½ 1 כפות מיונז
1 כף חומץ יין אדום
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
⅛ כפית סוכר
3 כוסות עלי חסה חתוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות לרצועות
1 אבוקדו חתוך לרצועות דקות
8 נקניקיות, רצוי נקניקיות עגל
8 לחמניות
אופציה להגשה: פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
גרעיני חמנייה 
הכנת תירס קלוי על הגריל: מברישים את קלחי התירס במעט שמן וקולים על גריל - צלייה ישירה, טמפרטורה בינונית. מסובבים את הקלח וצולים עד שהגרעינים משחימים.
נותנים לתירס להתקרר טיפה לפני שמורידים את הגרעינים.
בקערה בינונית מערבבים את מרכיבי ממרח התירס.
מכינים גריל לצלייה עקיפה בטמפרטורה בינונית-גבוהה.
מכינים את הנקניקיות על הגריל. 
ממש לפני שהנקניקיות מוכנות קולים את הלחמניות.
מרכיבים את המנה:
בכל לחמנייה מפזרים מעט עלי חסה. בצד אחד שמים פרוסות עגבנייה ובצד השני של הלחמנייה שמים פרוסות אבוקדו. 
שמים באמצע נקניקיה ומורחים מעל בממרח גרעיני תירס. מפזרים מעל גרעיני חמנייה, צ'ילי למי שאוהב חריף, ומגישים.
בתאבון!