תיאור כללי
מעשנת בשרים Weber מקצועית- 47 ס”מ
המקצועיות, האיכות והטעם ש Weber נותן לבשר, לא תמצאו בשום מקום אחר!!!
מתקן לעישון רטוב של בשר, עופות ודגים.
למקצוענים באמת!
שטח צליה של 47 ס”מ.
2 קומות צלייה.
שטח ענק!
תבנית לנוזלים.
מערכת איוורור ושליטה על רמת החום.
מכסה כעור המאפשר לאדים,לעשן ולחום לעלות ולרדת בצורה מושלמת על הבשר ולשמור עליו עסיסי וטעים.
מד חום המאפשר שליטה מלאה על הבשר גם כשהמכסה סגור.
נוח מאוד לתפעול ותחזוקה!