בחירת סט כלים נכון – היא המפתח לצלייה מדויקת ואיכותית!
באתר https://www.bbq.co.il/ ובכל אחד מן הסניפים הפרושים ברחבי הארץ תוכל למצוא סטי כלים לעבודה שמתאימים לעיבוד הבשר לפני ההכנה, תוך כדי צלייה ולאחר מכן לפריסתו לפרוסות. כמו כן, תוכלו למצוא שפע של אביזרים וכלים לשידרוג יכולות הצלייה שלכם, ולהפתיע את החברים והמשפחה בכל פעם מחדש במנות מגוונות יותר. תוכלו לדוגמא למצוא מלקחיים, מריות, תרוודים וסכיני חיתוך באיכות גבוהה במיוחד מן המותגים המובילים בתחום. כשיש לכם את הכלים הנכונים, הכל יוצא הרבה יותר טעים, ותמיד תוכלו להפיק יותר מן הגריל הביתי שלכם ולנסות מתכונים חדשים. הערכה המושלמת ביותר של סטי כלים שמומלץ תמיד לקנות היא ערכת שישה חלקים מבית BLACKSTONE המצטיינים במראה מעוצב והייטקיסטי, וחומרי גלם מעולים שישרתו אתכם לאורך שנים. הערכה כוללת שתי מריות, מגרד אחד ושני בקבוקים לחיצים למילוי רטבים אישיים שאתם הכי אוהבים. בעזרת הסט הזה תוכלו לבשל כל מה שתרצו, מסטייקים עסיסיים ועד למנות דגים עשירות בטעמים, ואף פעם לא יחסר לכם דבר. ניתן להשיג סטי כלים של בלקסטון ועוד מותגים רבים נוספים באתר https://www.bbq.co.il/ ובכל אחד מן הסניפים הפרושים ברחבי הארץ. בנוסף לסטי כלים תוכלו גם למצוא אביזרים ועזרים שיעזרו לכם להפיק יותר מהגריל שלכם, ולהפתיע את המשפחה והחברים במנות בריאות, טעימות ומיוחדות בכל פעם מחדש. באתר https://www.bbq.co.il/ ובכל אחד מן הסניפים הפרושים ברחבי הארץ ניתן למצוא ערכות מגוונות של סטי כלים לגריל מתוצרת וובר העולמית, וכמו כן למצוא גם פריטים בודדים להשלמת הסט שיש לכם כבר בבית או לכל צורך אחר. סטי הכלים של וובר עשויים מחומרי גלם מעולים ובנויים כדי לשרת אתכם לאורך זמן, ולאפשר לכם לטפל בבשר ובירקות לפני צלייתם על האש בצורה מקצועית ונכונה יותר. כשיש לכם את כל מה שאתם צריכים, הרבה יותר קל להיות יצירתיים ולהפגין את כישורי הגרילאות שלכם בפני כל המשפחה והחברים, וליהנות הרבה יותר מן הגריל הביתי שלכם. הדרך הטובה ביותר לשמח אדם שמאד אוהב גריל הוא לרכוש לו סטי כלים לעבודה מקצועית יותר על הגריל. באתר https://www.bbq.co.il/ ובכל אחד מן הסניפים הפרושים ברחבי הארץ תוכלו למצוא מגוון רחב מאד של סטי כלים מן המותגים המובילים בעולם כגון וובר, בלקסטון ועוד, הנחשבים למובילים בתחום ויאפשרו לבעל הגריל ליהנות מחיתוך, הפיכה, עיבוד והכנה של כל מנה בצורה נכונה ומדוייקת יותר, ולהרגיש כמו מקצוען אמיתי. בנוסף לסטי כלים תוכלו למצוא עוד מגוון רחב מאד של אביזרים ועזרים שיאפשרו לו להכין ארוחות מגוונות ומפתיעות יותר ולהפוך כל אירוע ‘על האש’ לחגיגה אמיתית. מפתיע לגלות שרבים מאיתנו עדיין עובדים עם כלי מטבח פשוטים בזמן שהם צולים בשרים או ירקות על גבי הגריל, ואינם נעזרים בכלים מקצועיים יותר אשר מצד אחד מאפשרים להם עבודה מדוייקת ונכונה יותר ומצד שני שומרים על בטיחותם בזמן העבודה בטמפרטורות גבוהות של צלייה ואפייה. חשוב מאד לרכוש סטי כלים מקצועיים כגון מלקחיים, מזלג בשר, מריות ותרוודים וגם מגרדים מן המותגים המובילים והנחשבים ביותר כגון דישף, וובר, בלקסטון ועוד, אשר מוצריהם הינם איכותיים ומקצועיים, וזאת על מנת לאפשר לכם דיוק ומקצועיות רבה יותר כאשר אתם מטפלים בבשר או בירקות לפני, תוך כדי ואחרי הצלייה.
הכלים שבהם אנו משתמשים בעת הצלייה בגריל או במעשנה – יכולים לעשות עבורנו את כל ההבדל! פעמים רבות אנו חושבים ממש על הכל… הבשר, ההפשרה, התבלון, הגחלים, ואפילו הסלט והפיתות שבצד, אך שוכחים לדאוג לעצמנו לכלי הכנה איכותיים! איכשהו זה משהו ש”נופל בין הכיסאות” פעמים רבות – על אף חשיבותו הגבוהה. הכלים שבהם נשתמש ישפיעו רבות על החוויה שלנו, ועל האוכל שאנו מכינים. מלקחיים איכותיות יעזרו לנו להפוך את הנתחים מבלי לפרק אותם, להעביר את הכנפיים לתבנית מבלי שתיפולנה לרצפה, ולבדוק את רמת הצלייה באופן הנוח ביותר. הופכנים טובים – יאפשרו לנו להפוך נתחים גדולים, או המבורגרים שנוטים להתפרק – בצורה מדויקת ויעילה.
מלקחיים הן כלי שכמעט ואי אפשר בלעדיו בעת הצלייה על הגריל. כל נתח וכל סוג של בשר – דורש יחס מעט אחר, וזו הסיבה שאנו יכולים למצוא בשוק סוגים רבים של מלקחיים.
לרוב מתאפיינות במבנה זרועות ארוך יחסית – המאפשר לנו הגעה את שטח הצלייה מבלי לסכן את ידינו. המלקחיים הקלאסיות לרוב עשויות נירוסטה או מתכת אחרת, כשמומלץ במיוחד – לרכוש מלקחיים שיש להן גם ידית אחיזה מבודדת חום מסיליקון, עץ, או חומר אחר.
מאופיינות במבנה חד יחסית, ומאפשרות לנו הרמה של מוצרי מזון קטנים כמו קציצות, חתיכות פרגית קטנות, ירקות, ועוד.
מתאפיינות במבנה ייחודי בקצה הזרועות שלהן – המאפשר הרמה נוחה של נקניקיות, קבבים, וירקות בעלי מבנה גלילי.
בולטות בין שאר הסוגים, היות והן מאפשרות מספר פונקציות במוצר אחד! המלקחיים האלה מאפשרות גם תפיסה של נתחי בשר ומזונות נוספים, והן גם משמשות כסכין והופכן בו זמנית!
ההופכנים באים לעזרתנו כשמדובר בנתחי בשר גדולים במיוחד, הדורשים אופן הרמה אחר מאשר מלקחיים. כמו כן – הופכנים יעילים במיוחד כשאנו רוצים להפוך המבורגר, או מזונות עדינים אחרים – שעלולים להתפרק בזמן הטיפול בהם. תוכלו למצוא כאן הופכנים רחבים וצרים, ארוכים וקצרים, ואף כאלו המשולבים עם כלים נוספים, ומשמשים גם לחיתוך ופונקציות נוספות!
המזלג המיועד לצלייה בגריל – הוא שונה מהמזלג המשמש לאכילה, היות והוא גדול, ארוך וחזק יותר. מזלגי גריל משמשים לדקירה של נתחי בשר ולהפיכה או שליפה מהירה משטח הצלייה, וכמו כן – הם יעילים בעת שאנו מעוניינים לבדוק את קשיחות הבשר בתוך הנתח עצמו, או לבדוק אם הגיע הזמן להפוך צד.
פעמים רבות – הפתרון המושלם הוא רכישת סט של כמה כלים שימושיים לגריל, במקום רכישה שלהם באופן בודד. סטים של כלים לגריל לרוב מעניקים לנו את הנוחות הנדרשת, היות והם משלבים בהם את כל הפונקציות הדרושות להפיכת המזון, בדיקה שלו, ושליפתו לתבניות ההגשה ולצלחות. בתיאבון!