BBQ N MORE
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סכינים

הסכינים יצוקות כמקשה אחת, ומעוצבות ברמה גבוהה ביותר מבחינת הנדסת האנוש, איזון המשקל, וצורת הלהב. 
הסכינים מאפשרות עבודה קלילה וללא מאמץ, חיתוך, פריסה, וקציצת מזון מדויקת ויעילה של בשר, עופות, דגים, וירקות.

בחר את הסכין המתאימה לך!

סכינים יכולות להקל עלינו את מלאכת עיבוד המזון באופן משמעותי, ומצד שני – עלולות להיות מקור לפציעות עבור מי שאינו יודע לעבוד איתן. אנו מציעים לכם – מקצועני הצלייה והכנת המזון, סכיני שף איכותיות במיוחד, העשויות סגסוגת של פלדת אל חלד עמידה. Cangshan הוא מותג מקצועי של סכיני מטבח אשר הדגש שלו היא שילוב של חומרים הטובים ביותר, האיכויות והיופי של הסגנון המערבי והמזרחי.

סכין שף מקצועית DStyle

אם אתם רוצים להרגיש כמו שפים אמיתיים – אין ספק שזוהי הסכין עבורכם! הסכין יצוקה כיחידה אחת, ומיוצרת מסגסוגת מיוחדת של פלדת אל חלד – המעניקה לה עמידות ייחודית, ומונעת הצטברות של חלודה. הלהב חד במיוחד ומאפשר חיתוך מהיר וחלק – ללא השקעת מאמץ או הפעלת כוח מוגזם, והחריצים המוטבעים בצדדיו – מונעים הידבקות של המזון בעת החיתוך. בעוד חלק מהאנשים נוהגים להשתמש בסכין מסוג זה באירועים מיוחדים בלבד – הסכין בהחלט יכולה לשמש גם בשגרה היומיומית של הכנת המזון, והיא מעולה לחיתוך של בשר, עופות, ירקות ודגים. תחזוקת הסכין היא חשובה, ובמידה והיא נעשית כיאות – אין מניעה לשימוש יומיומי ובתדירות גבוהה יחסית. יש להניח את הסכין במקום ייעודי, ולא יחד עם כלים אחרים שיכולים ליצור חיכוך ושחיקה. כמו כן – חשוב לרחוץ את הסכין באופן ידני ולא במדיח, לנגב אותה היטב בסוף השטיפה, ולהקפיד על השחזתה באופן מקצועי פעם בשנה לפחות.

סכין סנטוקו מקצועית DStyle

סכין סנטוקו מגיע אלינו מהמטבח היפני, ידוע בלהבו החד – ומאפשר יעילות רבה בפריסה, חיתוך וקציצת בשר, דגים ועופות. הסכין יצוקה במקשה אחת, ועשויה פלדת אל חלד המונעת הצטברות חלודה, ומאפשרת אורך חיים מירבי לסכין. הלהב החד מגיע בתצורה מלבנית, לעומת סכין השף הרגילה – מה שמאפשר לנו יעילות גבוהה יותר, כשמדובר בתנועות קיצוץ ופריסה המבוצעות מלמעלה למטה. רבים מוצאים את סכין הסנטוקו נוח במיוחד לעבודה, עקב התאמתו לבעלי ידיים קטנות, משקלו הקל יחסית, והלהב החד כתער – המאפשר עבודה קלילה במיוחד. גם כאן – הלהב מחורץ בצדדיו למניעת הידבקות המזון בעת החיתוך. חשוב להקפיד על השחזת הסכין באופן מקצועי לפחות פעם בשנה, ויש לאחסן אותה במקום ייעודי וללא קרבה לכלים אחרים – למניעת חיכוך ושחיקה. בתום השימוש יש לרחוץ את הסכין ידנית בלבד, ולנגב אותה לפני האחסון.

אנשים שאוהבים הכנת מזון, בוודאי ירצו לפנק את עצמם בסכין שף מקצועית – שתעניק להם חוויה ייחודית בכל שימוש. בעוד חלק מהאנשים משתמשים בסכינים מקצועיות רק באירועים מיוחדים – אין מניעה להשתמש בהן גם בשגרת היום-יום, במידה ואנו יודעים לעבוד איתן בצורה נכונה. איזון המשקל, סגסוגת הפלדה האיכותית, הלהב החד והנדסת האנוש החלומית – מאפשרת לנו עיבוד מזון מקצועי, ותחושה של שפים אמיתיים בכל פעם מחדש!

סכיני DCHEF איכותיים לכל שימוש. סכיני שף, סכיני מטבח ועוד. סכין איכותי זה מה שיעשה את ההבדל בקלות החיתוך של הבשרים השונים. הסכין צריך להיות חד, עם ידית אחיזה נוחה, קלה ונעימה להחזקה. כמובן יש להשתמש בסכין בזהירות.

0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות