טאבונים / גרילי אבן

אם אתם מעוניינים להוסיף לגינה שלכם מתקן שהוא גם דקורטיבי ובעל אופי ייחודי, וגם מעניק צלייה ואפייה ברמה מקצועית – אתם כנראה מחפשים טאבון או גריל אבן! טאבון הוא מתקן אפייה עתיק, וכיום הוא מיוצר בעיצובים חדשניים ומחומרים איכותיים – המאפשרים מצד אחד שמירה על האופי הייחודי של צורת הכנת המזון, ומהצד השני – יעילות גבוהה בשימור החום ומניעת הבלאי. הטאבון מאפשר הכנת פיצות, פוקאצ’ות, לחמים, בשרים מעושנים, ועוד… גריל אבן הוא מתקן יפהפה לשילוב בגינה שלכם, והוא יעניק לכם איכות צלייה גבוהה במיוחד – תודות לתא הבערה הנוח והגדול, הארובה, ותערובת הבנייה משמרת החום! לגריל האבן ניתן להוסיף שדרוגים כאוות נפשכם – בהתאם לסוגי המזון שאתם מעוניינים להכין בו.

טאבונים

טאבון הוא לא רק מתקן אפייה – הוא אטרקציה! הטאבון טומן בחובו חוויה מיוחדת של אפיית מזון בכל פעם מחדש – ולכן הוא מאפשר לנו לשדרג אירועים שונים שאנו עורכים בביתנו מדי פעם. אין מדובר פה במשהו חדש – טאבון הוא מתקן אפייה עתיק ופופולארי כבר אלפי שנים, אבל היום? הוא מיוצר בעיצובים חדשניים ומחומרים איכותיים. אנחנו מציעים טאבונים בעיצוב אלגנטי, המאפשרים הכנה של מגוון מזונות, ביניהם פיצות, פוקאצ’ות, לחמים, בשרים מעושנים, ועוד. העת החדשה מאפשרת לנו להביא אליכם טאבון המצויד בדלת זכוכית, מד–חום מובנה, ארובה עם אפשרויות ויסות, משטחי עבודה וגלגלי ניוד נוחים – ובגדול, מתקן מושלם ויעיל עבור מי שאוהב אוכל טוב!

גרילי אבן

גריל אבן הוא מתקן יפהפה, והוא יגרום לאורחים שלכם לסובב את הראש בכל פעם מחדש! ואולי גם לכם, לפחות בתקופה שלאחר רכישתו… תערובות הבנייה של גרילי האבן שלנו – מאפשרות שימור חום ייחודי בחלל הצלייה, וזה מעלה משמעותית את רמת הבשר, העוף, הדגים, או כל מזון אחר שנבחר לצלות על גבי הגריל שלנו. הגריל הוא לא רק מרשים ומייצר אוכל מושלם, הוא גם עמיד במיוחד בפני פגעי האקלים – ובמהרה יהפוך לחלק בלתי נפרד מנוף הגינה שלכם, וילווה אתכם במשך שנים רבות של הנאה. גריל אבן מאפשר לנו את ייחודיות הצלייה של פעם, באמצעות גזעים ופחמים – ומעניק למזון טעם שמיימי. גרילי האבן שלנו מעוצבים בצורה המאפשרת צלייה יעילה במיוחד, ומגיעים עם תא בערה גדול ונוח, רשתות צלייה איכותיות ומתכווננות, ארובה איכותית, משטחי עבודה ומקומות אחסון… אין ספק שמדובר באחד הדברים הכי טובים שאתם יכולים להעניק לעצמכם – בתור חובבי ברביקיו וצליית מזון!

הטאבונים וגרילי האבן שלנו מיוצרים מהחומרים האיכותיים ביותר, ומביאים אליכם הביתה את טכניקות הכנת המזון העתיקות, בשילוב עם עיצובים חדשניים, יעילים ויפהפיים. טאבון או גריל אבן מאפשרים לכם הכנת פיצות, פוקאצ’ות, בשרים מעושנים, ועוד… והכל עם טעם ייחודי ואותנטי, שיגרום לכם לשכוח לרגע שאתם יושבים בגינה שלכם, ולהרגיש כמו במסעדת שף!

אצלנו ב – BBQ תוכלו למצוא מגוון טאבונים, גרילי אבן ועוד מהרמה הגבוהה ביותר שקיימת. תוכלו להכין למשפחה וחברים את המתכונים האהובים עליכם: פיצות, פוקאצ’ות, בשרים מעושנים, פיתות, מאפים מיוחדים, לחמים ועוד. ישנם הרבה טאבונים בשוק אבל אנו מחזיקים את הטובים ביותר. אז למה אתם מחכים בחרו את הטאבון האהוב עליכם והזמינו עכשיו!

טאבון איכותי של חברת פורנטו הוא כלי נהדר לאפיה איכותית ומקצועית. גרילי האבן האיטלקיים של סארום עמידים בכל תנאי מזג האוויר ועשויים מבטון איכותי במיוחד! רוצים ללמוד איך להכין בשר כמו מקצוענים? רוצו לאחת מסדנאות הבשר שלנו! לסדנאות עישון הבשר שלנו לחצו כאן.

טאבון הוא כלי נהדר לאפיה

הטאבון הוא למעשה סוג של תנור. חימום הטאבון נעשה על ידי הדלקת אש מתחתיו. נעשה בסוג תנור זה שימוש נרחב בעבר והוא שימש משפחות וכפרים רבים במזרח התיכון.

טאבונים מודרנים

בעבר הטאבון היה עשוי בפשטות אך כיום ניתן למצוא עיצובים חדשניים ומקוריים. למשל קיימים טאבונים העשויים מיציקות בטון וטאבון פחמים. מלבד זאת פופולרי מאוד גם לבחור בטאבון גז.

מה ניתן לאפות על הטאבון

בכל טאבון ניתן לאפות שלל מאכלים, ביניהם לחמים שונים, פיצות ועוד מאכלים שונים רבים. המגבלה היחידה אודות האפיה על הטאבון היא הדמיון. אפשר להכין בצק עם שילובים שונים רבים כגון אגוזי מלך, אגוזי מקדמיה, אגוזי לוז, פקנים וגם צימוקים.

שילוב הטאבון במסיבות

הטאבון הוא אטרקציה נהדרת במסיבות של ילדים. הוא מאפשר רעיון ייחודי ושונה מאשר המסיבות הסטנדרטיות. לא רק מסיבות של ילדים יכולים להנות משילוב טאבון, אלא גם אירועים אחרים של מבוגרים. ביניהם חגיגות ימי הולדת, ארועים בעבודה ואפילו חתונות. הטאבון מאפשר להכניס מאכלים ייחודיים ומעניינים שיגרמו לכל האורחים לזכור את האירוע לזמן רב. הטאבון הוא אטרקציה נהדרת ואינו מחייב עבודת הכנה רבה לפני העבודה עליו.

טאבוני עץ וטאבוני גז

קיימים יתרונות וחסרונות בין שני סוגי טאבונים אלה. השימוש בטאבוני עץ למשל הוא זול יותר, חומר הגלם – עץ זול יותר מחומר הגלם גז. עם זאת העבודה עם עץ פחות נקיה מאשר עבודה עם גז. הבדל נוסף נובע בטמפרטורה אליה ניתן להגיע עם כל אחד מסוגי הטאבונים. טאבונים של עץ יכולים להגיע לטמפרטורה של 550 מעלות ואילו טאבוני גז מגיעים עד לטמפרטורה של 450 מעלות בלבד. כמו כן טאבון מעץ מחייב תחזוקה שוטפת של הארובה וניקוי שלה וטאבון גז לא.

סוג הטאבון העשוי מאבן מלבני שמוט

סוג טאבון זה, העשוי מאבן מלבני שמוט מורכב כולו מלבנים. לבנים אלה נקראות לבני שמוט. הן מיוצרות מחוץ לארץ בתוך תבניות ונשרפות בטמפרטורה מאוד גבוהה של 1500 מעלות צלזיוס! היתרון של שרפה זו היא העמידות הגבוהה לאורך זמן רב מאוד. העמידות המתקבלת היא עמידות לחום, פן חשוב מאוד בטאבונים.

0