הפעלת גריל פחמים – 3 דגשי בטיחות
גרילי הפחמים של היום מאפשרים נוחות משתמש יוצאת מגדר הרגיל, ובכך הם שונים לחלוטין מהגרילים הוותיקים שהכרנו בעבר. גרילי הפחמים של היום מאפשרים לנו חוויית
גרילי הפחמים של היום מאפשרים נוחות משתמש יוצאת מגדר הרגיל, ובכך הם שונים לחלוטין מהגרילים הוותיקים שהכרנו בעבר. גרילי הפחמים של היום מאפשרים לנו חוויית
גרילי גז נכנסו לתודעה בעשורים האחרונים, ואנשים רבים מעדיפים לבחור בהם על פני מתקני צלייה אחרים. מה הופך את גרילי הגז לפופולאריים בקרב אנשים שיש
התשוקה של אוהבי בשר ברחבי העולם למה שנקרא סלואו פוד (slow food), בניגוד לפאסט פוד כמובן, מביאה ישראלים רבים לקנות מעשנת. מדובר על טרנד שעושה
מעשנות בשרים נמצאות בשימוש כבר מספר עשורים, אך הפכו לפופולאריות במיוחד בשנים האחרונות. מעשנת בשרים מסמלת מקצועיות בתחום צליית הבשר, למרות שבפועל – השימוש במעשנות
מעשנות בשרים הפכו להיות נחלתם של חובבי הצלייה בארץ ובעולם, ואנו מוצאים יותר ויותר אנשים שבוחרים לרכוש לעצמם מעשנת בשרים מקצועית. שיטת עישון הבשר אינה
מעשנות בשרים מוכרות לכל חובב צלייה באשר הוא, ולעתים הן מהוות מעין סמל למקצועיות ומיומנות. שיטת עישון הבשרים מוכרת לאנושות כבר מאות שנים, בעבר שימשה
עישון בשרים היא שיטה עתיקה, המלווה את האנושות כבר שנים רבות. בשנים האחרונות, נכנסו לאופנה מעשנות הבשרים המקצועיות, שהופכות את עישון הבשר ליותר זמין גם
חנות BBQ – מעשנות בשרים – סניף אילת טלפון: 08-6192968 כתובת: הצורף 1, (ליד מסעדת אלגאצ’ו) אילת. סניף ללא מע”מ! זמני פעילות: א’ – ה’
בעבר, עישון בשר היה משמש בעיקר לשימור הבשר מפני קלקול, ובני האדם היו משתמשים בו לקראת יציאה למסעות ארוכים. היום מטרת עישון הבשר היא מעט
מעשנות בשרים הפכו לפופולאריות במיוחד בקרב חובבי הצלייה, ואנו רואים יותר ויותר אנשים שבוחרים להצטייד במעשנת מסוג כלשהו. שיטת עישון הבשר היא וותיקה מאוד, ומלווה
צלייה באמצעות פחמים היא אינה שיטה חדשה, אך יצרניות גרילי הפחמים של היום מרימות את הכפפה – ומביאות אותה אלינו בתוספת שיפורים וחידושים מפתיעים! המגמה
מעשנות הבשרים הפכו לפופולאריות במיוחד בשנים האחרונות, ואנשים רבים רוכשים אותם לצורך בילוי בגינה, טיול בטבע, או כל מטרה אחרת. מעשנות בשרים מאפשרות לנו הכנת