מעשנה קרמית מקצועית לעישון בשר, עופות, דגים וירקות!
עובי חרס פנימי: 3 ס”מ
עובי חרס וקרמיקה חיצונית: 2 ס”מ
- פס איטום איכותי ועמיד בחום.
- מערכת סילוק אפר יעודיית.
- מערכת בקרת אוויר עליונה ותחתונה.
- רשת נירוסטה נפתחת
- מד חום בראש המכסה
אם אתם אוהבים בשר מעושן ולא מפחדים להתעסק עם פחם,
אם אתם רוצים להוציא בשר מושלם ומוכנים להשקיע מאמץ וזמן,
אם אתם מבינים בבשר ורוצים להכין בשר ברמה הגבוהה ביותר,
המעשנה הזאת בשבילכם!