חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון להכנת נקניקיות קיץ!

נקניקיות קיץ! – דרך מיוחד להגשת נקניקיות עם חסה, עגבניות, אבוקדו וממרח גרעיני תירס קלוי על הגריל. המרכיבים לממרח התירס במתכון. טעים ומיוחד. ככה צריכים לאכול נקניקיות! בתאבון.

רשימת מצרכים

  • ממרח תירס: כוס גרעיני תירס מתירס שנקלה על הגריל
  • ⅓ כוס בצל קצוץ דק
  • ⅓ כוס עלי בזיליקום קצוצים
  • ½ 1 כפות מיונז
  • 1 כף חומץ יין אדום
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • ⅛ כפית סוכר
  • 3 כוסות עלי חסה חתוכים לרצועות
  • 2 עגבניות חתוכות לרצועות
  • 1 אבוקדו חתוך לרצועות דקות
  • 8 נקניקיות, רצוי נקניקיות עגל
  • 8 לחמניות
אופציה להגשה: פלפל חריף חתוך לטבעות דקות, גרעיני חמנייה

אופן ההכנה

הכנת תירס קלוי על הגריל:

מברישים את קלחי התירס במעט שמן וקולים על גריל גז או גריל פחם – צלייה ישירה, טמפרטורה בינונית. מסובבים את הקלח וצולים עד שהגרעינים משחימים.
נותנים לתירס להתקרר טיפה לפני שמורידים את הגרעינים.
בקערה בינונית מערבבים את מרכיבי ממרח התירס.
מכינים גריל לצלייה עקיפה בטמפרטורה בינונית-גבוהה.
מכינים את הנקניקיות על הגריל.
ממש לפני שהנקניקיות מוכנות קולים את הלחמניות.

מרכיבים את המנה:

בכל לחמנייה מפזרים מעט עלי חסה. בצד אחד שמים פרוסות עגבנייה ובצד השני של הלחמנייה שמים פרוסות אבוקדו.
שמים באמצע נקניקיה ומורחים מעל בממרח גרעיני תירס. מפזרים מעל גרעיני חמנייה, צ’ילי למי שאוהב חריף, ומגישים.
בתאבון!
נקניקיות קיץ!
0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות