נתח שלם של סינטה בתיבול איטלקי

שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
  • 6 כפות שמן זית כתית מעולה (extra virgin)
  • 3 כפות חומץ יין אדום
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 כפית עלי רוזמרין קצוצים היטב
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • נתח מהחלק העליון של הסינטה, במשקל 1 ק”ג

מערבבים את מרכיבי המרינדה, את שמן הזית מוסיפים אחרון, לאט , תוך כדי טריפה.
שמים את הסטייק בשקית פלסטיק ניתנת לסגירה. יוצקים פנימה את המרינדה. מוציאים את האוויר ואוטמים את השקית. מסובבים את השקית כדי שהמרינדה תכסה את הסטייק מכל הצדדים.
שמים במקרר ל 6 עד 8 שעות, מדי פעם מוציאים ומסובבים את השקית.
לפני הצלייה: מוציאים את הסטייק מהמקרר ונפטרים מהמרינדה. נותנים לסטייק לעמוד בטמפרטורת החדר 15 עד 30 דקות לפני הצלייה.
מכינים גריל (רצוי גריל גז) לצלייה ישירה בטמפרטורה בינונית של 175 – 230 מעלות צלסיוס (350 – 450 פרנהייט).
צולים את הסטייק בצלייה ישירה עם המכסה סגור, עד לרמת העשייה הרצויה. 10 – 12 דקות למדיום רייר. את הסטייק הופכים פעם אחת במהלך הצלייה.
שהסטייק מוכן מורידים אותו מהאש ונותנים לו לנוח 5 דקות.
פורסים את הסטייק ומגישים עם פלפלים וארטישוקים צלויים

נתח שלם של סינטה בתיבול איטלקי
מחפשים גריל גז חדש ?
השאירו פרטים ומומחה יחזור אליכם בהקדם
מתכונים מומלצים לגריל
גריל גז- שישה מיתוסים שאתם חייבים להכיר!
איך לדעת שהפרגית מוכנה?
טיפים לקניית גריל גז
איך להכין מרינדה לבשר
איך להדליק מנגל גז
הקמת פינת אוכל מושלמת בגינת הבית
כל הסיבות לקנות כיסא שיזוף
גריל גז קטן
מעשנת בשרים מחיר ומאיפה כדאי לרכוש
מוצרים רלוונטיים
0