בישראל אנו עובדים עם תרכובת גז שונה מזו שבארה"ב ולכן גריל גז שנועד לעבוד בארה"ב לא יעבוד בצורה טובה בארץ. יש צורך להחליף את מערכת הגז כך שתתאים לגז הזורם בארצנו.
ניתן לפנות לשירות הלקוחות שלנו ולבדוק האם ניתן להחליף את מערכת הגז למערכת ישראלית.
בכל מקרה, לא מומלץ להפעיל את המכשיר עם גז שונה מזה שהמכשיר אמור לעבוד איתו.
בהצלחה
אחריות על המכשירים ובכלל זה אחריות על המבערים שונה ממכשיר למכשיר.
בסדרת הQ של WEBER אנו נותנים 5 שנות אחריות על המבערים
בסדרת הSPIRIT אנו נותנים 5 שנות אחריות  על המבערים
בסדרת הGENESIS המבערים כבר מגיעים עם 10 שנות אחריות וכך גם בסדרת הSUMMIT.
חשוב להדגיש שמניסיון שלנו המבערים מחזיקים מעמד הרבה יותר מזה. וככל שישתמשו בגריל לעתים קרובות יותר, הוא יחזיר מעמד יותר זמן.
סדרת הQ של וובר הנה סדרת הגרילים הפופולרית ביותר בישראל. הגרילים מסדרת הQ נועדו לשימוש משפחתי, מתאימים בצורה מלא למרפסות ומאוד קלים לתפעול.
ע"מ לשמור על המכשירים בצורה טובה, חשוב מאוד שבסוף כל שימוש ננקה את השומנים שנדבקו לרשת, ננקה את השומנים שנדבקו לדפנות מתחת לרשת ונחליף את תבנית איסוף השומנים באחת חדשה.
פעם בשנה יש לנקות את המבערים של המכשיר…
לשאולות נוספות, ניתן לפנות לשירות הלקוחות שלנו.
אחד המיתוסים הגדולים ביותר בעולם הגרילים הוא הצורך בשימון הרשת. הטענה שהשימון מונע מהבשר להדבק לרשת אינה נכונה ואף עלולה לגרום לבשר להדבק אף יותר.
שמירה על רשתות נקיות מלכלוכים ושומנים תאריך את חיי הרשת ואת הנאת המשתמש.
ישנם שלושה סוגים של רשתות: אמייל, נירוסטה וברזל יצוק. לכל אחד מהרשתות הללו יש תכונות שונות.
אך את כל הרשתות יש לנקות בעזרת מים חמים וסבון. לא מומלץ להשתמש במסירי שומנים.
במידה ויש לכם רשת מברזל יצוק ואתם יודעים שאתם לא הולכים להשתמש בגריל תקופה ארוכה, מומלץ לשמן את הרשתות עם שמן זית כשהגריל קר.
טעם מעושן לגרילי גז ופחם ניתן לקבל ע"י הוספת שבבי עץ לעישון.
בגריל גז – את השבבים יש להשרות כשעה לפני השימוש במים ע"מ שישרפו פחות מהר ויוציאו יותר אדים ויותר עשן. אותם יש להניח בתוך קופסת עישון על רשת הגריל בחלקו האחורי. חשוב לעבוד עם מכסה סגור ע"מ שהבשר יקבל את טעמי העישון…
בגריל פחמים – יש לפזר את שבבי העץ על הפחם הדולק. אין צורך להרטיב ואין צורך בקופסה.
בהצלחה!