חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון להכנת שיפודים מנתח קצבים

שיפודים מנתח קצבים – אנחנו בBBQ מאוד אוהבים שיפודים – ההכנה מהירה וקלה, ואפשר לאכול אותם ביד אחת. נתח קצבים מתאים לשיפודים מכיוון שהצלייה שלו קצרה ומהירה, ובכל ביס יש המון טעמים של בשר.

רשימת מצרכים:

  • נתח קצבים, חתוך לקוביות (חותכים עם כיוון סיבי השריר).
  • ½ כוס שמן
  • ⅓ כוס סויה
  • ¼ כוס חומץ יין אדום
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חרדל דיז’ון
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • ½1 כפית רוטב ווסטרשייר

אופן ההכנה:

  • משרים את קוביות הנתח במרינדה או תערובת תיבול למספר שעות במקרר.
  • מערבבים היטב , יוצקים לתוך שקית ניתנת לסגירה, מכניסים פנימה את קוביות הבשר, אוטמים את השקית ושמים במקרר ל 8 שעות. מדי פעם הופכים את השקית.
  • חצי שעה לפני הצלייה מוציאים מהמקרר ומשפדים את הבשר.
  • מכינים גריל גז לצלייה ישירה בטמפרטורה בינונית-גבוהה של 230 – 285 מעלות צלסיוס (450 – 550 פרנהייט).
  • צולים את השיפודים – 2 דקות לכל צד.
  • מורידים מהאש ואוכלים.
רוטב סטייק ביתי מוגש עם שיפודים מנתח קצבים
0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות