שיפודים מנתח קצבים

שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיפודים מנתח קצבים
אנחנו בוובר מאוד אוהבים שיפודים – ההכנה מהירה וקלה, ואפשר לאכול אותם ביד אחת.
נתח קצבים מתאים לשיפודים מכיוון שהצלייה שלו קצרה ומהירה, ובכל ביס יש המון טעמים של בשר.
הכנה:
לוקחים נתח קצבים, חתוך לקוביות (חותכים עם כיוון סיבי השריר). משרים את הקוביות במרינדה או תערובת תיבול למספר שעות במקרר.
½ כוס שמן
⅓ כוס סויה
¼ כוס חומץ יין אדום
2 כפות מיץ לימון
1 כף חרדל דיז’ון
2 שיני שום כתושות
½ כפית פלפל שחור גרוס טרי
½1 כפית רוטב ווסטרשייר
מערבבים היטב , יוצקים לתוך שקית ניתנת לסגירה, מכניסים פנימה את קוביות הבשר, אוטמים את השקית ושמים במקרר ל 8 שעות. מדי פעם הופכים את השקית.
חצי שעה לפני הצלייה מוציאים מהמקרר ומשפדים את הבשר.
מכינים גריל לצלייה ישירה בטמפרטורה בינונית-גבוהה של 230 – 285 מעלות צלסיוס (450 – 550 פרנהייט).
צולים את השיפודים – 2 דקות לכל צד.
מורידים מהאש ואוכלים.
רוטב סטייק ביתי מוגש עם סטייק מנתח קצבים
מחפשים גריל גז חדש ?
השאירו פרטים ומומחה יחזור אליכם בהקדם
מתכונים מומלצים לגריל
גריל גז- שישה מיתוסים שאתם חייבים להכיר!
איך לדעת שהפרגית מוכנה?
טיפים לקניית גריל גז
איך להכין מרינדה לבשר
איך להדליק מנגל גז
הקמת פינת אוכל מושלמת בגינת הבית
כל הסיבות לקנות כיסא שיזוף
גריל גז קטן
מעשנת בשרים מחיר ומאיפה כדאי לרכוש
מוצרים רלוונטיים
0