רוצים להכין המבורגרים בצורה מושלמת? Burger press – הדרך המושלמת להכנת המבורגרים! אנחנו ממליצים על בשר טחון טרי 30% קשתית ו70% צלעות.
רכיבים
- 1 ק”ג בשר טחון. (מומלץ 30% קשתית ו70%% צלעות.)
- 200 מ”ל מי סודה.
- 1 ביצה.
- 1 בצל.
- 1 שום.
- שמן זית
- פטרוזיליה
- כמון
- פלפל גס
- מלח גס
אופן ההכנה
כותשים את השום ,הבצל והפטרוזיליה לתוך קערה ומוסיפים מעט שמן זית.מוסיפים תבלינים לפי הטעם אל תוך וקערה.לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב.מוסיפים את הכוס עם המי סודה ומתחילים ללוש את הבשר.יש ללוש את הבשר היטב לפחות 7 דקות עד לקבלת עיסה אחידה. מכסים את הקערה עם הבשר בנילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 30 דק’ עד שעה. מחממים גריל (רצוי גריל גז) לצלייה ישירה בטמפרטורה של 180-200 מעלות. לוקחים את מכשיר הבורגר-פרס של וובר ויוצרים צורות של המבורגר. מניחים את ההמבורגרים על הגריל ובמרכז ההמבורגר שמים כפית שמן. חשוב לדעת שאת ההמבורגר הופכים פעם אחת בלבד ולכן חשוב מאוד לעבוד עם מכסה סגור! משך ההכנה של המבורגר כ-6 דקות.