BBQ עוזר לכם לשמור על הגריל שלכם נקי!
אחרי אביב וקיץ מלאים בברביקיו וגריל, מזג האוויר החורפי הוא גם תזכורת לכך שהגיע הזמן לטפל ולנקות את הוובר שלכם, ולהכין אותו לחורף.
איך תנקו את הגריל שלכם?
נקיון לאחר שימוש
תמיד בסוף כל שימוש בברביקיו, נקו את הרשתות החמות עם מברשת מיוחדת של וובר (לחצו כאן למברשות המיוחדות שלנו) משאריות של אוכל ושומן.
נקיון תקופתי
כשהגריל קר – הוציאו את הרשת ונקו אותה במים פושרים עם סבון כלים ויבשו אותה היטב.
נקיון גריל פחמים
- נקו את פנים הגריל משאריות אפר ומזון שרוף.
- נקו את מגשית האפר.
- נקו את המנגל מבחוץ עם מטלית לחה ומים פושרים.
נקיון גריל גז
- הוציאו את מפזרי הלהבה (המשולשים) שמעל המבערים ונקו אותם במים פושרים עם סבון כלים.
- בדקו שפתחי המבערים לא סתומים בשאריות מזון, שומן או פיח. במידה והם סתומים, נקו את המבערים עם מברשת וובר בתנועות מאוזנות נגד כיוון המבער, זאת כדי להרחיק את הלכלוך מפתחי הגז.
- נקו את פנים הגריל משאריות של מזון שרוף ושומן.
- נקו או החליפו את מגשית השומן.
- נקו את הגריל מבחוץ עם מטלית לחה ומי סבון.
- חשוב מאוד לכסות את הגריל עם כיסוי מקורי של המוצר, שמותאם במיוחד לדגם הגריל.
- כיסוי מגן על הגריל בחורף ובקיץ, ושומר עליו כדי שיפעל עוד הרבה שנים.
- בחורף כדאי לשים לב איפה הגריל גז עומד – נסו למצוא מקום מוגן מגשם ישיר, מרוח ומחפצים מתעופפים. שימו לב שיש ניקוז טוב כדי שלא תמצאו את הגריל היקר טובל בתוך שלולית.
במידה ואתם לא עושים שימוש רב בגריל במהלך החורף בדקו מדי פעם שלא נכנסים חרקים ומזיקים יחד עם הגריל מתחת לכיסוי.
במידה ואתם לא עושים שימוש רב בגריל במהלך החורף – הגיע הזמן שתתחילו! כי הגריל שלנו מסוגלים לעבוד בכל מצב!
לפרטים נוספים ושאלות על ניקיון כנסו לאתר של חברת weber, ופנו לשירות לקוחות שלנו
03-6312080
*9200 מהנייד