גרילי הגז נכנסו לחיינו יחסית לא מזמן, ואצל חלקנו הם החליפו את גרילי הפחם הוותיקים. גריל גז מאפשר לנו נוחות משתמש בלתי מתפשרת, לצד הכנת מזון בשיטה הנהוגה כבר אלפי שנים – ומעניקה לנו מזון בעל טעם ייחודי. אם נחפש גריל גז בפתח תקווה, בוודאי נשמח לשמוע שבעיר יש סניף של חברת D&S – היבואנית הרשמית של WEBER, הלוא היא יצרנית גרילי הגז המובילה בעולם! מה עלינו לדעת כשאנו מחפשים גריל גז בפתח תקווה? במאמר הבא.

הצמיחה בענף הגרילים

כולנו מכירים את מתקן הצלייה הוותיק, שבעבר היה פועל באמצעות פחמים, ובימינו זכה למספר שדרוגים מפנקים במיוחד. ההתפתחות בענף מתקני הצלייה לא פסחה גם על גרילי הפחם, וכיום ניתן למצוא גרילי פחם משוכללים להפליא… ויחד עם זאת גריל גז מעניק לנו נוחות מליגה אחרת לחלוטין.

גריל גז בפתח תקווה

אם חיפשתם גריל גז בפתח תקווה, בוודאי תשמחו לשמוע שגרילי הגז של חברת WEBER זמינים עבורכם בסניף של D&S בפתח תקווה! הגרילים של חברת WEBER נחשבים לטובים בעולם, ולא לשווא:

נוחות משתמש בלתי מתפשרת

כל חובב צלייה שהשתמש במוצרים של WEBER, יודע שמבחינת נוחות המשתמש – החברה לא מתפשרת על מאום! החל מידיות האחיזה של הגריל, דרך משטחי העבודה הנוחים, וכלה בעיצוב המוקפד המאפשר תהליך הכנה כיפי ונעים – WEBER לא חסכו בכלום.

מזון בעל טעם ייחודי

WEBER לוקחת לפסגה את יכולות הכנת המזון שלכם, באמצעות עיצוב גרילי הגז שלה! המכסה הקעור המאפשר ניצול של החום, האדים והשומן – לצליית מזון עסיסי וטעים במיוחד, ופיזור החום האחיד על גבי רשתות הצלייה היצוקות, מבטיחים חוויה קולינארית בלתי נשכחת בכל פעם מחדש!

איכות ואחריות

כשאתם קונים גריל גז איכותי מתוצרת של חברה מוכרת, אתם מבטיחים לעצמכם ראש שקט בכל הקשור לתיקונים, תחזוקה ובעיות עתידיות. חברת WEBER מעניקה אחריות מורחבת על כל גרילי הגז שלה, ומבטיחה לכם איכות בלתי מתפשרת שתלווה אתכם במשך שנים רבות של הנאה!

מדוע דווקא גריל גז?

גריל גז טומן בחובו מספר יתרונות משמעותיים, שלמעשה מאפשרים לנו להכין מזון איכותי מבלי להיות מיומנים כלל. מהם יתרונותיו של גריל הגז?

אין צורך בפחמים

כאמור, גם גרילי הפחם עברו שדרוגים בשנים האחרונות, ועדיין – ההתעסקות עם פחמים היא לא תמיד ידידותית, ולעתים מלכלכת במיוחד. גריל גז מאפשר לנו תחילת פעולה ברגע שאנו מדליקים אותו, וזה יתרון ראוי לציון! גרילי גז מצוידים לרוב במבערי נירוסטה חזקים, המעניקים את עוצמת הצלייה הרצויה.

עוצמת צלייה אחידה

כולנו מכירים את הסיטואציה שבה אנו נותנים ביס, ומגלים שחלק מהבשר אינו מוכן, קר, או לחילופין שרוף לחלוטין… מה שמדהים במיוחד הוא, שחלקנו חווינו את כל התופעות האלה גם יחד באותו נתח בשר! וכעת בלי ציניות – גרילי פחמים לעתים יוצרים בעיות, מכיוון שעוצמת החום של הפחמים היא אינה אחידה. מבערי הנירוסטה בגריל הגז, שולחים את החום אל משולשי האמייל, ואלו מפזרים אותו בצורה אחידה על גבי רשתות הצלייה – מה שמאפשר צלייה אחידה של המזון.

גריל גז בפתח תקווה

תהליך הכנה נוח

כשהשתמשנו בגריל פחמים, לעתים נאלצנו לתפקד כל הערב ליד הגריל, לנפנף ללא הרף, להזיז גחלים ממקום למקום, ולצאת מהסיטואציה עם בגדים מעושנים לחלוטין! גריל גז מונע מאיתנו את כל ההתעסקות המפרכת, והופך את התהליך להרבה יותר פשוט ונעים. כל שעלינו לעשות הוא להשגיח על עוצמת הצלייה, ולזכור להפוך את הבשר או לשלוף אותו מהגריל בזמן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *