מתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים

מתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים הוא מתכון פשוט מאוד וטעים במיוחד שאתם לא תאמינו כמה קל היה לכם להכין אותו. מדובר באחד מן הנתחים האהובים ביותר ומה שמדהים בו שיחסית לסינטה ולאנטריקוט הוא לא יקר במיוחד. אז איך מכינים נתח קצבים במעשנת הבשרים הביתית שלכם? אנחנו כאן כדי ללמד אתכם צעד אחרי צעד איך עושים את זה נכון. 

היכרות קצרה עם מעשנות הבשרים

אז לפני שבכלל נתחיל לדבר על מתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים, אנחנו רוצים לספר לכם מעט על מעשנות הבשרים. מדור בכלי היסטורי בעל היסטוריה מופלאה ונדירה שלא הכרתם. כל חובב בשר אוהב את מעשנות הבשרים בגלל הטעמים הנהדרים שהוא מביא איתו אבל ישנה תפיסה מסויימת שסוברת שמדובר בכלי שנועד לשימושם של “עשירים” בלבד.

אז אנחנו כאן על מנת לשבור את הסטיגמה, גם בתחילת ההיסטוריה מי שהיה משתמש במעשנות הן לרוב המשפחות דלות האמצעים וכן חיילים אשר היו רוצים לשמר את האוכל הטרי שהם קיבלו בדמוי דגים ובשר טרי לזמן ארוך ככל הניתן.

 

מעשנות של היום – ממש לא מה שאתם מכירים מסבא

אז המעשנות של היום הן כבר עברו שינוי משמעותי במיוחד מבחינת מבנה וכמובן מבחינת העיצוב והחומר שממנו הן עשויות. המעשנות של היום הן עשויות מחומרים איכותיים בהרבה והן ממש לא דוד השמש הישן או המקרר הישן של סבא שהוא הכין ממנו את המעשנה.

הן מחזיקות בעיצובים חדשניים ומודרניים כך שהן מתאימות לשאל העיצובים השונים שיש לנו במרפסת או בבית. כמו שאתם יכולים לראות ברשתות החברתיות השונות הן כבר הפכו לכלי ויראלי של ממש ורבים מן האנשים עקב כך נוהרים לרכוש מעשנה חדשה ואיכותית.

 

המדריך לרוכש הגריל המתחיל

הבחירה לרכוש גריל לפעמים עלולה להיות בחירה מסובכת ומלאה בלבטים. על מנת לעזור לכם בתהליך הבחירה ועל מנת לייעל אותו ככל הניתן אנחנו בוחרים להנגיש לכם מספר המלצות שיכולות לעזור לכם בכל הקשור לתהליך הרכישה עצמו. כמובן שאתם יכולים להשתמש רק בחלק מן ההמלצות או לא להשתמש בכלל ואין מדובר בהמלצות מחייבות בשום צורה.

 

בחירת סוג הגריל

תחילה חשוב להבין איזה גריל אתם רוצים לרכוש לפני הכל. הסיבה לכך היא כי לכל גריל יש את היתרונות והחסרונות שלו ועל מנת שתוכלו לרכוש את הגריל הטוב ביותר עבורכם אתם צריכים להבין איזה גריל אתם רוצים לרכוש בכלל.

ישנם גרילים מסוגים שונים כגון גריל פחמים, מעשנות, גרילי גז חשמליים ועוד סוגים רבים ועל מנת שתוכלו להיות מרוצים מהבחירה כדאי לראות ולהבין על הסוגים השונים מעט. אם אתם מעוניינים להכין ארוחות טעימות תוך שימוש בשיטות מסורתיות כגון עישון המעשנה יכולה להיות הגריל המושלם עבורכם.

 

הכנת תקציב מראש

כעת ניתן לכם עצה בעניין התקציב. לגרילים מסוגים שונים יש טווח מחירים רחב במיוחד וניתן לרכוש גריל איכותי כמעט בכל תקציב שתעמידו לרשותכם. לכן אנחנו ממליצים להכין את התקציב מראש וזאת על מנת שבתחרות הרבה שקיימת בשוק הגרילים יוכלו למקד אתכם יותר לכיוון הגריל שמתאים יותר לכיס שלכם וכמובן לצרכים שלכם.

 

התייעצו עם אדם שמבין

אנחנו ממליצים בחום לאנשים שלא מבינים בתחום לקרוא מעט וכמובן להתייעץ עם אנשים שעשו את הרכישה הזו בעבר או בעלי ידע וניסיון. ישנו מספר רב של קבוצות ייעודיות בתחומים אלו ברשתות החברתיות השונות וכמובן ישנם אנשים רבים שביצעו את הרכישה בעבר ויוכלו לתת לכם את הפרטים השונים.

כמובן שאתם יותר ממוזמנים ליצור עמנו קשר והצוות המקצועי שלנו יעמוד לרשותכם ויעזור כמה שהוא יכול.

 

מתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים – מתכון פשוט ומדהים

כעת הגענו למתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים. איך מכינים אותו אתם שואלים? אנחנו נסביר לכם ואתם לא תאמינו כמה זה פשוט. יש לנו קצת משחק עם המעשנה אבל אל תדאגו, לא תאמינו כמה זה פשוט. אז לשם הכנה של נתח הקצבים אנחנו ממליצים להגיד לקצב שאתם מעוניינים להכין אותו במעשנה והוא ייתן לכם כבר את הנתח מוכן, כל שנשאר לתבל ולהכניס.

לשם כך תצטרכו את המרכיבים הבאים:

נתח קצבים 800-1000 גרם
מלח חופן
פלפל חופן
כל תבלין אחר שאתם אוהבים (פחות מומלץ למי שרוצה טעם בשרי) חופן

 

שלב ראשון – הכנת המעשנה והכנת הנתח לעישון

אז בשלה הראשון של המתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים, אנחנו קודם כל נחמם את המעשנה שלנו לחום של 75 מעלות. בזמן שהמעשנה שלנו מתחממת ניקח את נתח הקצבים שלנו ונתבל אותו בדיוק איך שאנחנו אוהבים. אל תוסיפו יותר מידי מרכיבים על מנת שהתבלינים לא יאפילו על טעמו הנהדר של הבשר במיוחד בעת שמדובר בנתח איכותי.

 

שלב שני – צלייה של הנתח במעשנה

כעת נתחיל בביצוע צליית הנתח במעשנה. בחלק זה של המתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים נכניס את הנתח שלנו למעשנה למשך כ20 – 30 דקות על מנת שיקבל מעט את טעמי העישון.

לאחר מכן נוציא את הנתח שלנו, ניתן לו מנוחה קצרה ונחמם את המעשנה לחום של כבערך 230 מעלות. כעת נכניס חזרה את הנתחים שלנו וניתן להם צריבה של מספר דקות על כל צד עד שיהיו מוכנים במידת העשייה האהובה עליכם.

אז לסיכום, הכנה של מתכון לנתח קצבים במעשנת בשרים היא לא מסובכת או מורכבת יתר על המידה ומדובר באמת בקצת עבודה באופן יחסי. אנחנו מאוד ממליצים שלא להוסיף יותר מידי תבלינים וזאת על מנת שתוכלו להנות מטעמו האיכותי והנהדר של הבשר. מקווים שתהנו, ובתיאבון!

די אנ אס
די אנ אס

חברת די.אנד.אס בע”מ הינה חברת יבוא המתמחה במוצרי פנאי ולייפסטייל בסגנון אמריקאי.

החברה, אשר נוסדה בשנת 1989, עוסקת ביבוא גרילים וריהוט גן והינה החלוצה בתחומה.

היום החברה נחשבת ליבואנית המובילה בענף ומספקת שרותי יבוא לרשתות המובילות בישראל ובנוסף מספקת שירות וחלקים למגוון רחב של גרילים הקיימים בארץ. די.אנד.אס הינה היבואנית הבלעדית של וובר ארה”ב – החברה הגדולה בעולם, עם מכירות של למעלה ממיליון גרילים בשנה! במיתוג עצמי, החברה מייבאת באופן בלעדי את מוצרי דישף ודיגרדן הנמכרים בכל רחבי הארץ. לאורך השנים רכשה החברה קהל לקוחות המונה עשרות אלפי אנשים בכל חלקי הארץ.

די אנ אס בפייסבוק | די אנ אס ביטיוב | המייל שלנו: [email protected]

מוצרים רלוונטיים
0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות