BBQ N MORE
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון של וובר נגד התקררות: חזה עוף במרינדת ויטמין C עם בצל צלוי

תחילה נרכוש את המרכיבים הבאים:

רשימת מצרכים

 

מרכיבים כמות
גרידת לימון טרייה כפית
כוס מיץ לימון טרי ¼
כוס מיץ תפוזים טרי ¼
כפות רוטב סויה דל נתרן 2
כפות עלי כוסברה קצוצים 2
כפית קלוף שורש ג’ינג’ר מגורר 1
שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin)
חצאים של חזה עוף, נקיים 4
בצל סגול גדול פרוס לטבעות 1
כפית מלח 1
פלפל שחור גרוס טרי ½

 

אופן הכנה

בשקית ניילון ניתנת לסגירה מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה, ומוסיפים 2 כפות שמן זית. שמים את נתחי העוף בשקית, מוציאים את האוויר מהשקית ואוטמים אותה. מסובבים את השקית כדי לכסות את נתחי העוף במרינדה מכל הצדדים. מעבירים למקרר ל 3 עד 5 שעות, מדי פעם מסובבים את השקית.

מכינים גריל לצלייה ישירה בחום בינוני של °175 – °235 צלסיוס (°350 – °450 פרנהייט).

מברישים את פרוסות הבצל בשמן זית.
מוציאים את העוף מהשקית ונפטרים מהמרינדה. מתבלים את הנתחים מכל הצדדים בפלפל ומלח ומעבירים לצלייה בגריל.
צולים עם המכסה סגור עד שהבשר מוכן והוא אינו ורוד במרכז , 8 עד 12 דקות צלייה (הופכים באמצע פעם אחת).
באותו זמן צולים את הבצל עד שהוא מתרכך ומקבל סימני צריבה יפים (13 עד 15 דקות, הופכים פעם-פעמיים.

כשהבשר מוכן מורידים אותו מהגריל ונותנים לו לנוח 3 – 5 דקות.
פורסים את נתחי החזה לרצועות ומגישים עם בצל צלוי.

מתכון של וובר נגד התקררות: חזה עוף במרינדת ויטמין C עם בצל צלוי
ינואר 15, 2024
יש לכם שאלות?
השאירו פרטים ומומחה יחזור אליכם בהקדם
0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות