מתכון לחזה אווז במעשנת בשרים
חזה אווז נחשב לאחד הנתחים המשובחים ביותר שאפשר לבקש ויש לכך סיבות טובות: שכבת השומן שלו עשירה ומלאה בטעמים, למרות שיש לה טעם עדין ומורכב.
חזה אווז נחשב לאחד הנתחים המשובחים ביותר שאפשר לבקש ויש לכך סיבות טובות: שכבת השומן שלו עשירה ומלאה בטעמים, למרות שיש לה טעם עדין ומורכב.
על פניו, נראה כי עישון של נתח פילה מדומה היא שיטת צלייה אופטימלית לנתח כזה, אבל איך עושים את זה נכון? בניגוד לגריל פחמים, או
סלמון מעושן הוא אחד המעדנים הטעימים והמבוקשים ביותר בעולם הדגים. הטעם שלו מעודן, הצבע הורוד משתנה רק מעט והתוצאה המתקבלת מתהליך העישון היא פשוט פנטסטית.
סלואו קוקינג (slow cooking) כמו צליית סטייק עצם במעשנת בשרים זו אופנה עכשווית / עתיקה, תלוי איך מסתכלים על זה, שמחזירה את חובבי הבשר למקורות
חנות BBQ – מעשנות בשרים – סניף אילת טלפון: 08-6192968 כתובת: הצורף 1, (ליד מסעדת אלגאצ’ו) אילת. סניף ללא מע”מ! זמני פעילות: א’ – ה’
עמוד זה נועד לסייע הן לחובבי הבשר המתחילים והן לחובבים המתקדמים, בהכנת נתחי בשר בסגנון אסאדו במעשנת בשרים. נבהיר בקצרה מושגים רלוונטיים, נעניק מספר טיפים