מתכון להכנת בראוניז שוקולד עם מנטה על הגריל!

שיתוף ב print
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
  • 1¼ כוס קמח
  • 1 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כפית מלח
  • 1 כוס חמאה (בערך 113 גרם) לבראוניז ועוד קצת חמאה לתבנית
  • 1¼ כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס שוקולד צ’יפס מרים
  • ½ כוס של סוכריות מנטה מרוסקות
  • אבקת סוכר
  • שמנת מתוקה (אופציה)

מכינים גריל צלייה עקיפה בטמפרטורה נמוכה , קרוב ככל שאפשר ל Cº 150 (300°F).
משמנים תבנית אפייה עמידה לגריל בחמאה (הרבה…).

בקערה בינונית מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח.

בסיר בינוני על אש בינונית ממיסים את החמאה. מורידים את הסיר מהאש.
טורפים פנימה את הסוכר עד שהסוכר נמס בחמאה. טורפים את הביצים, ביצה אחת בכל פעם לתוך תערובת הסוכר חמאה. לבסוף מוסיפים תמצית וניל וטורפים היטב.
מוסיפים לחמאה את תערובת הקמח, חצי מהכמות בכל פעם, תוך כדי טריפה, עד שמקבלים תערובת חלקה.
מוסיפים לתערובת בתנועת קיפול (ערבוב עדין עם מרית, כאילו עוטפים את שבבי השוקולד צ’יפס עם התערובת) את השוקולד צי’פס יחד עם כף סוכריות מנטה מרוסקות.
את כל התערובת מעבירים לתבנית האפייה ומסדרים יפה.
מעל מפזרים את שארית סוכריות המנטה.

אופים את הבראוניז בצלייה עקיפה בחום נמוך עם המכסה סגור.
אחרי 40 – 50 דקות דוקרים את המרכז עם קיסם – כשהקיסם יבש הבראוניז מוכנים.

מורידים את הבראוניז מהגריל ונותנים ולהם להתקרר לגמרי.
מפזרים מעל הבראוניז אבקת סוכר ופורסים לריבועים.
מגישים עם שמנת מתוקה.

0
    עגלת הקניות
    עגלת הקניות שלך ריקהחזרה לחנות
    פופ אפ סניפים סגורים